Suunniteltu suorittamaan
vaativimmissakin olosuhteissa

Alumiiniprofiili

Doofor tarjoaa lisävarusteena poralaitteisiin ja poralaitteen rakentajille alumiinivalmisteisen syöttöpalkkiprofiilin.

Syöttöpalkin materiaalina toimii alumiiniseos AlSi1Mg / AW-6005A-T6, jonka kovuusluokka on T6. Profiili painaa 10,6 kg per metri. Syöttöpalkkia suositellaan käytettäväksi sellaisten kallioporakoneiden kanssa, joiden massa on enintään 100 kg.

Alumiiniprofiilia on valmiina varastotuotteena 4,8 metrin pituudessa. Muut pituudet valmistamme tarpeen mukaan. Syöttöpalkit ovat anodisoitu korroosion minimoimiseksi.

Syöttöjärjestelmän komponenttisarjat

Doofor tarjoaa lisäkomponentteja asiakkaille, jotka haluavat rakentaa oman syöttölaitteen.

Komponenttisarja sisältää alumiiniprofiilin, joka on suunniteltu ja modifioitu sopimaan poraukseen, porakoneen kelkkalevyn, syöttömoottorin, syöttöketjun ja rataskotelot. Maatuki, venttiililohko koteloineen, sekä letkut ovat lisäksi valmiiksi suunniteltu ja esikokoonpantu sopivan järjestelmän rakentamiseksi.

Syöttöjärjestelmän komponenttisarjaa voidaan käyttää hydraulisen porajärjestelmän runkona. Ammattitaitoisen toimijan tulee aina tehdä asennus ja toteutus.

Komponenttisarjan toimitukseen ei sisälly voimayksikköä, pölynpoistojärjestelmää tai muita mahdollisia turvaominaisuuksia, joita laki voi määrittää. Näistä ominaisuuksista on vastuussa asennuksen tekijä.

Doofor – Feed system component kit

Kelkkalevyt

Yleiskäyttöiset kelkkalevyt

Toimitamme yleiskäyttöisiä kelkkalevyjä kaikkiin Doofor-porakonemalleihin.

Kelkkalevyssä on kiinnitysliitännät Doofor porakoneeseen. Yleiskäyttöinen kelkkalevy on tasainen alapinnaltaan, jotta se vastaa syöttöpalkin asettamia vaatimuksia. Yleiskäyttöiset kelkkalevyt voidaan varustaa porakangen pitimen rungolla. Yleiskäyttöisiä kelkkalevyjä käytetään silloin, kun Doofor porakone asennetaan porauslaitteistoon jälkeenpäin.

 

Kelkkalevyt Doofor alumiiniprofiililla 

Tarjoamme koneistamalla valmistetun, kevyen ja jäykän kelkan, joka on suunniteltu erityisesti Doofor alumiiniprofiiliin. Tarjoamme työstettyä, kevyttä ja jäykkää kelkkaa, joka on suunniteltu erityisesti Doofor-alumiiniprofiiliin.

Näitä koneistettuja kelkkoja käytetään Dooforin muovisten liukupalojen kanssa.

Doofor – Carriage plates

Porakangen pitimet

Porakangen hydraulinen pidin

Doofor tarjoaa hydraulista porakangen pidintä porakoneisiin, joissa on kuusioporaholkki. Näissä kuusioporaholkkimalleissa porakanki voidaan lukita porakoneen sisään pitimen avulla.

Porakangen pidin asennetaan yleensä kelkkalevyyn integroidun pidinrungon sisään. Pitimessä on vaihdettava kulutuslevy.

Doofor – Hydraulic drill steel retainer

Porakangen pneumaattinen pidin

Tarjoamme porakangen pidintä myös järjestelmiin, joissa hydraulisen pitimen käyttö ei ole mahdollista, mutta joissa voidaan käyttää pneumaattista pidintä. Pidintä voidaan käyttää kuusioporaholkillisissa porakoneissa. Näissä kuusioporaholkkimalleissa porakanki voidaan lukita porakoneen sisään pitimen avulla.

Porakangen pidin asennetaan yleensä kelkkalevyyn integroidun pidinrungon sisään. Pitimessä on vaihdettava kulutuslevy.

Doofor – Pneumatic drill steel retainer

Porakangen mekaaninen pidin

Mekaaninen porakangen pidin on käsikäyttöinen malli pitimestä. Se on kestävä ja yksinkertainen vaihtoehto. Mekaaninen pidin asennetaan koneistettuun kelkkalevyyn pulttikiinnityksellä ja yleiskäyttöiseen kelkkalevyyn hitsaamalla.

Doofor – Mechanic drill steel retainer

Kaasun täyttölaite

Dooforin hydraulisissa kallioporakoneissa on matalapaine- ja korkeapaineakut. Akkujen paine tulee tarkistaa säännöllisin väliajoin. Doofor tarjoaa kaasun täyttölaiteen, joka takaa helpon ja turvallisen akkujen täyttämisen.

Kaasun täyttölaiteessa on kaksi mittaria, yksi kummallekin akulle. Letku on 2,5 metriä pitkä. Noudata aina käyttöohjeita turvalliseen akun täyttöön.

KAASUNTÄYTTÖLAITE

Työkalusarja

Doofor porakoneiden ylläpito on helppoa. Nopean ja turvallisen huollon varmistamiseksi, Doofor tarjoaa valmiin erikoistyökalusarjan Doofor poralaitteiden ylläpitoon.