Suunniteltu suorittamaan
vaativimmissakin olosuhteissa.

Doofor hydrauliset kallioporakoneet

Tuotevalikoimamme

DF430X – DF430S – DF430F – 
DF500X – DF500S – DF530X – 
DF530S – DF538L – DF540L – 
DF540L-BLT – –
DF550L – DF550L-2M – DF550L-EXT – 
DF560L - DF560L-2M – DF560L-EXT


Doofor suunnittelee ja valmistaa hydraulisia kallioporakoneita ja alkuperäisiä Doofor-varaosia. Hyödynnämme toiminnassamme vahvaa pohjoismaista kallioporauslaiterakennuksen osaamista ja kykyämme yhdistää paikallinen tarkkuuskomponenttiosaaminen kustannustehokkaaseen koneenrakennukseen. Dooforin valmistamia porakoneita käytetään esimerkiksi poravaunuissa ja porajumboissa, kaivinkoneeseen liitettävissä laitteissa, pultituskoneissa, täysprofiiliporalaittesissa ja monissa muissa. Doofor-porakoneita käytetään myös jälkiasennuksissa ja peruskorjauksen yhteydessä tapahtuvissa porakoneasennuksissa.

Doofor-kallioporakoneet hyödyntävät korketaajuusteknologiaa, joka mahdollistaa suuren porausnopeuden vähemmällä kalustorasituksella. Porausnopeutta parantaa myös Doofor Oy:n kehittämä suunnikasmäntä, joka mahdollistaa iskuimpulssin kulkeutumisen porakankea pitkin porakruunun nastoihin. Porakoneisiimme voi myös valita eri kokoisia pyöritysmoottoreita. Tiedoissamme annamme arvot vakiopyöritysmoottoreille.

 

Doofor edut

• Porakoneemme sopivat kaikille alustoille
• Erikoismalleja saatavana
• Luotettava varaosapalvelu
Vähäinen investointitarve vaihdettaessa Doofor-koneeseen
• 12 kuukauden takuu valmistusvirheiden varalta
• Jatkuva tuotekehitys ja päivitysmahdollisuudet

Doofor tarjoaa laiterakentaja-asiakkailleen myös alumiiniprofiilia ja muita syöttölaiterakennukseen liittyviä komponentteja. Dooforin avulla kaikkea ei tarvitse suunnitella itse - meiltä saat valmiin komponenttipaketin, jolla pääset laiterakentamisessa alkuun.

 

KORKEA
TAAJUUSTEKNOLOGIAA
12
Kuukauden takuu